Искат признание от Ицо Хазарта. Настояваме Христо Петров и ръководството на

...
Искат признание от Ицо Хазарта. Настояваме Христо Петров и ръководството на
Коментари Харесай

Асоциация настоява: Ицо Хазарта да каже коя социологическа агенция е искала пари

Искат самопризнание от Ицо Хазарта. 

Настояваме Христо Петров и управлението на " Продължаваме промяната " в лицето на съпредседателите Кирил Петков и Асен Василев да назоват обществено организацията, която на предишните избори е желала 100 хиляди лева, с цел да дадат % от горната страна на партия в изследване преди изборите, това се споделя в писмо до медиите на Българската асоциация на експертите в маркетинговите проучвания и изследванията на публичното мнение " (BAMOR), написа.

Бившият народен представител, сегашен претендент за депутат и рап артист сподели по " Нова телевизия " в неделя, че на партията са желани пари, с цел да им дадат по-висок планиран резултат преди предходните парламентарни избори. Изказването му беше в отговор на въпрос по какъв начин си изяснява спадът в поддръжка на " Продължаваме промяната " съгласно последните изследвания.

" Подобни без адресни мнения освен вредят на работата на тези организации и анкетьори, които добросъвестно и съгласно професионалните стандарти правят социологически изследвания, само че и посредством основаването на съмнение към всички поддържат корупционна среда, против която Политическа партия заявява, че се бори ", се споделя в позиция.

От BAMOR показват страдание, че сходни офанзиви се случват в дните на национална предизборна акция, когато резултатите от социологически изследвания имат още по-висока осведомителна стойност за обществото.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР